ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετοιμος όταν πρέπει και όπως πρέπει…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την σκληρή δουλειά στο Βέλγιο και εν συνεχεία στην Ολλανδία έχοντας μπει πλέον στη διαδικασία του μονταρίσματος  μέσω των φιλικών προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη  για τα  παιχνίδια της Ευρώπης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σαφέστατα ένα ευχάριστο πονόκεφαλο καθώς οι παίκτες που έχει μαζί του ,δείχνουν διάθεση να προσφέρουν και να παραμείνουν. Ακόμα και αυτοί που είναι στη σκέψη να αποχωρήσουν.  Ο Πορτογάλος , όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσει την πεπατημένη του 4-2-3-1, άσχετα αν στην εξίσωση βάζει και το  3-4-3 … Που τουλάχιστον στη σκέψη μου, αλλά δεν είμαι ο προπονητής,  ταιριάζει αρκετά σε μία ομάδα που  θα πρέπει να έχει ισορροπία στο παιχνίδι της σε όλες τις γραμμές.

Με τα φουλ μπακ του να υποστηρίζουν  εξαιρετικά το  project αυτό με Μασούρα,Ομάρ,Τσιμίκα -Κούτρη και μάλιστα όλοι τους έχουν παίξει  με τέτοιο σύστημα. Οσο περνάει ο καιρός και όταν έρθουν και κάποιες μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν μεγάλο κομμάτι του ρόστερ   τα πράγματα θα μπούν σε ακόμα καλύτερη σειρά και ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που πρέπει και όπως πρέπει…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button