ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Ετοιμος για το …αληθινό ντέρμπι ο Καρίμ

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα είναι αυτός που θα βρίσκεται  στη γραμμή κρούσης των “ερυθρόλευκων” για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.  Ο Ιρανός φορ μίλησε στα κανάλια της Nova ,αναφέροντας ότι το ντέρμπι αιωνίων είναι το Real derby της Ελλάδας, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για  τα γεγονότα με τον ΠΑΟΚ.

Για το πώς πήγε η προπόνηση: «Όλα είναι καλά, είμαστε έτοιμοι. Προετοιμαστήκαμε μετά από όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για όσα έγινε στην Τούμπα και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν αγωνίστηκε:
 «Ήταν κάτι φυσιολογικό, έπρεπε να γίνει και αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο θα κάνουμε το ίδιο. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει πέρσι και στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Αν ξεκίνησαν να πετούν αντικείμενα πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι, δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν σκοράραμε ή αν κερδίζαμε. Απ’ ότι έχω δει, κάθε χρόνο που πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη έχουμε πρόβλημα. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό, πρέπει να σταματήσει αυτό. Όμως αυτό το ματς έχει τελειώσει για μας, το έχουμε αφήσει πίσω μας».

Για το ότι ο Όσκαρ Γκαρθία ζήτησε από τους παίκτες να ξεχάσουν την Τούμπα: 
«Αυτό το ματς τελείωσε για μας, δεν το σκεφτόμαστε. Θα δούμε τι θα γίνει στο δικαστήριο. Μετά από όσα έγιναν πέρσι στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, οι κανόνες ισχύουν για όλες τις ομάδες και δεν αλλάζουν. Δεν μπορούν να έχουν παράπονο, πρέπει πρώτα απ’ όλα να παραπονεθούν στους εαυτούς τους. Ας δουν τι έγινε πέρσι. Θα ήταν επικίνδυνο για μας να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Στον πρώτο γύρο ήρθαν στο ”Γ. Καραϊσκάκης” και δεν έγινε τίποτα. Παίξαμε, στον αγωνιστικό χώρο κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Περιμέναμε κι εμείς να μην γίνει τίποτα και στο γήπεδό τους. Όμως όλα τελείωσαν και θέλουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα της έδρας. Είμαστε στενοχωρημένοι επειδή χάσαμε τους οπαδούς μας, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και τα επόμενα».

Για το πώς προσεγγίζουν το ντέρμπι: 
«Αυτό είναι το πραγματικό ντέρμπι της Ελλάδας. Κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι, αλλά το αληθινό ντέρμπι στην Ελλάδα είναι το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Είναι πάντα ένα ντέρμπι και δεν παίζει ρόλο αν οι ομάδες είναι σε καλή ή κακή κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό ματς και για τον κόσμο και για τους συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα, θέλει να κερδίσει για να ευχαριστήσει τον κόσμο του κι εμείς το ίδιο. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλή κατάσταση ή έχει χάσει πολλές ευκαιρίες. Για μένα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και πολύ ανταγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, χωρίς τον κόσμο μας βέβαια, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το αν θα επηρεάσει η απουσία του κόσμου: 
«Όταν παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς θεατές είναι πάντα δύσκολο και παράξενο. Βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο και δεν ακούς τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Αυτή όμως ήταν η απόφαση της ομοσπονδίας, πρέπει να παίξουμε έτσι, αλλά θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα είναι μία μάχη και ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας που θα δει το ματς από την τηλεόραση».

Γράψτε το σχόλιο σας…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button