ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετοιμος για Ρωσία

Ο Ολυμπιακός ήταν σε πολύ καλή αμυντική μέρα και δεν άφησε περιθώρια στον Απόλλωνα από το πρώτο οκτάλεπτο. Ο Θρύλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 6-1 και έβαλε τις βάσεις για μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Απόλλων ανέβασε την απόδοσή του, πιέζοντας κάθε μπάλα με αποτέλεσμα να χαλάσει τουλάχιστον στα τέσσερα πρώτα λεπτά την κυκλοφορία του Ολυμπιακού. Ο Πάβιτς έκανε τρεις σημαντικές αποκρούσεις, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να μεγαλώσουν και άλλο τη διαφορά, φτάνοντας τον δείκτη του σκορ στο 9-1, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Θοδωρής Βλάχος επέλεξε να βάλει στο τέρμα τον Γαλανόπουλο, ο οποίος δήλωσε και αυτός… παρών όταν χρειάστηκε. Φυσιολογικά ο Θρύλος κατέβασε ταχύτητα μιας και υπάρχει και το πολύ σημαντικό ματς το Σάββατο κόντρα στη Δυναμό Μόσχας για το Champions League.

Έτσι ο Ολυμπιακός δεν πίεσε στην επίθεση, έπαιξε άμυνα όσο έπρεπε και τελικά επικράτησε με 13-4 του Απόλλωνα.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 0-3, 1-3, 2-1.

Απόλλων Σμύρνης: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μόσκοβ, Τσίνος, Παπαδόπουλος, Λέκιτς, Παπαδάκος, Δερμιτζάκης Δ., Δερμιτζάκης Χ., Καστανάκης, Μιχαλόπουλος, Γιαννούρης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος, Γαβαλάς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button