ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετοιμοι για Brazilian Magic..Ξανά

nilmar_03Bρισκόμαστε λίγες ώρες από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νιλμάρ στον Ολυμπιακό  και αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει η έλευση του στην Ελλάδα.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Ο Νιλμάρ, στα 32 του, σε μία ώριμη ηλικία δηλαδή θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε μία μεγάλη ομάδα για να  προσδώσει ποιότητα και όμορφες στιγμές μέσα στο γήπεδο .Για όσους δεν το έχουν καταλάβει , ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα ένα παίκτη που καταδεικνύει μέσα απο τις παραστάσεις του και το  συμβόλαιο του (3.000.000) ,ότι η ομάδα δεν παίρνει ένα ..παρτάλι όπως πάει να παρουσιαστεί ,από κάποιους, αλλά ένα ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία που ψάχνει να φύγει απο τα ΗΑΕ και να πάρει ακόμα μία ευκαιρία  στην Ευρώπη μετά τις Λιόν και Βιγιαρεάλ. Και βέβαια όσοι τον αμφισβητούν ο ίδιος ο παίκτης είναι αυτός που θα δώσει απαντήσεις.

Οκ .Ο Νιλμάρ δεν είναι…Νειμάρ, ούτε Σούαρες, ούτε Ρομπίνιο, αλλά είναι ένας παίκτης με παραστάσεις που έρχεται στο Ελληνικό Πρωτάθλημα σε μία  εποχή που αυτό το ίδιο το Πρωτάθλημα χτυπιέται ..πανταχώθεν και πολλοί προσπαθούν να το μειώσουν. Και βέβαια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης  με αυτή τη κίνηση και τις άλλες που θα ακολουθήσουν, κλείνει πολύ όμορφα τα στόματα αυτών που έλεγαν ότι θα παρατήσει την ομάδα για τη Νότιγχαμ ,και πολλές άλλες βλακείες… Το Λιμάνι και ο κόσμος του Θρύλου αναμένεται να αποθεώσουν το Νιλμάρ και να ίσως να μην είναι η τελευταία φορά φέτος που  γίνεται κάτι τέτοιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button