UncategorizedΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εσπανιόλ «καλεί» Ρομπέρτο!

roberto

Η ομάδα της Βαρκελώνης φέρεται να έχει ψηλά στις βλέψεις της τον Ισπανός φύλακα – άγγελο του Ολυμπιακού.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Ιδιαίτερα «καυτό» προβλέπεται να είναι για τον Ολυμπιακό και τον Ρομπέρτο το φετινό καλοκαίρι!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις, που έχει προγραμματοποιήσει ο Ισπανός πορτιέρο και αρχηγός των Πρωταθλητών κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία αυτά τα τρία χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι των τίτλων, όπως είναι φυσικό, έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαίκών συλλόγων.

Μία από αυτές φέρεται να είναι η Εσπανιόλ.
Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει πολύ ψηλά στο μεταγραφικό της κάδρο το όνομα του 30χρονου τερματοφύλακα των πρωταθλητών Ελλάδας, αφού διαπσιτώνειότι έχει όλα τα στοιχεία εκείνα, που θα της προσδώσουν ποιότητα κάτω από τα δοκάρια

Η ομάδα από την Καταλονία, έχει Κινέζους επενδυτές να την ενισχύουν, κάτι που σημαίνει πως το οικονομικό δεν θα είναι πρόβλημα.

Μάλιστα, στην ομάδα της Βαρλεκώνης ποντάρουν στην πολύ καλή άποψη που έχεισχηματίσει για τον Ρομπέρτο ο νέος τεχνικός Κίκε Φλόρες

Μάλιστα, σημειώνεται πως ένας παράγοντας για τον Ρομπέρτο, είναι πως στη Μαδρίτη ζουν και τα παιδιά του, ο Έντσο με την Μπελίζ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ρομπέρτο δεσμεύεται με συμβόλαιο δύο ακόμη ετών με τον Ολυμπιακό, με τη ρήτρα αποδέσμευσής του να ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button