ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ερυθρόλευκες “σφαίρες” πάνω από τον Πειραιά

Η ώρα της επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πλησιάζει για τον πρωταθλητή Ελλάδος και όπως είναι φυσικό, άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Οσμάνλισπορ.

Το Europa League αποτελεί μία τεράστια πρόκληση για τους ερυθρολεύκους, οι οποίοι ψάχνουν σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, ώστε να πάνε με τους καλύτερους οιωνούς στην Τουρκία και να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την φάση των “16”.

Ο Πάουλο Μπέντο καλείται να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, ενώ παράλληλα έχει να λάβει και μία πολύ δύσκολη απόφαση, με δεδομένη την απουσία του Ιντέγε λόγω τραυματισμού!

Ποιος θα καλύψει το κενό του την Πέμπτη.

Υπάρχει μία θέση για δύο… μνηστήρες. Δύο μνηστήρες ικανότατους, με ονοματεπώνυμο. Όσκαρ Καρντόζο ή Καρίμ Ανσαριφάρντ;

Το γεγονός ότι και οι δύο μπορούν να ανταπεξέλθουν είναι δεδομένο!

Από την μία υπάρχει ο Όσκαρ Καρντόζο που υπερτερεί του Ανσαριφάρντ από άποψη εμπειρίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά διανύει μία περίοδο εξαιρετικής ατυχίας.

Από την άλλη, υπάρχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ναι μεν δεν έχει την εμπειρία του Όσκαρ, αλλά είναι ταχύτατος και έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, γεγονός που τον καθιστά αυτόματα έτοιμο σε περίπτωση που τον χρειαστεί ο Πάουλο Μπέντο.

Το δίλημμα είναι, αδιαμφισβήτητα μεγάλο, αλλά το θετικό είναι ότι και οι δύο παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να βοηθήσουν εφόσον τους ζητηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button