ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΟΣ στην Πολωνία

Απίστευτο -Μαγικό -Ερυθρόλευκο.. Τα Κορίτσια του Ολυμπιακού επικράτησαν με 47-46 στην Πολωνία ,της Βίσλα  και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της Ευρωλίγκα. Οι “Ερυθρόλευκες” ,του Παντελάκη, ήταν σχεδόν σε όλο το ματς μπροστά στο σκορ, αλλά η εχθρική διαιτησία ,εκνεύρισε τις Ελληνίδες που όπως και όταν βρέθηκαν στο μείον 3 (46-43),49,2 πριν το τέλος, κατάφεραν με καλάθι της Σωτηρίου να πάνε στο μείον ένα και με buzzer -beater της Παυλοπούλου  και πάλι απο drive ,όπως και στο πρώτο ματς πήραν τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ήταν καλύτερα σε όλο το παιχνίδι και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 21-28, έχοντας εξαιρετική τακτική σε άμυνα και επίθεση απέναντι στην ακριβή κι πολυδιαφημισμένη Πολωνική ομάδα που ήταν ένα κράμα Ισπανοαμερικανίδων.
Στην 3η περίοδο οι “Ερυθρόλευκες” είδαν τη Βίσλα να επιστρέφει και με τους διαιτητές να αφήνουν το σκληρό αμυντικό παιχνίδι των Πολωνέζων η διαφορά μειώθηκε στο μείον 3(36-39.. Αλλοτε η Τόμας,άλλοτε η Παυλοπουλου, μαζί με Σπυριδοπούλου και Τζόνσον κρατούσαν το παιχνίδι αλλά 49” πριν το τέλος η Βίσλα έφτασε στο +3..Ενα καλάθι όμως από την Σωτηρίου η καλή άμυνα στην Κάναντα και το επικό drive της Παυλοπουλου που έγινε buzzer beater για ακόμα μία φορά έγραψε την ιστορία.

Wisla Krakow (Σεζικ):  Ράσελ 9, Κάναντα  14, Ροντρίγκεθ 17  (1),  Οροσοβα, Κόντε, Αραούχο  6 (2).
Ολυμπιακός  (Παντελάκης): Τόμας  7, Μάζιτς 4, Σταμάτη, Αβτσι  3 (1), Σπυριδοπούλου 12 (4), Παυλοπούλου 6, Σωτηρίου 9, Λίτση, Τζόνσον 6, Κοσμά

https://www.facebook.com/redaroume/videos/299767670855168/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button