ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτυχημένη πρεμιέρα για την Κ-15

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός πέρασε με επιβλητικό τρόπο από τα Χανιά επικρατώντας στην πρεμιέρα της νέας Super League  του γηπεδούχου Πλατανιά με 3-0.

 

Με τον ιδανικότερο τρόπο ξεκίνησε η Κ-15 του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα!

Οι πιτσιρικάδες του Γιώργου Παπακωστούλη πέρασαν με θριαμβευτικό τρόπο από τα Χανιά, όπου θριάμβευσαν με 3-0 του οικοδεσπότη Πλατανιά. Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς ξεκίνησαν οι Πειραιώτες την αναμέτρηση και μόλις στο 20’ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με σουτ του Σπυριδάκη έξω από την περιοχή.

Ο Ολυμπιακός ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 52’ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδάκη ο Κατσογιάννης με κεφαλιά πέτυχε το 0-2, ενώ στο 57′ μετά από κόρνερ του Λιοφάγου ο Σταμούλης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ο τεχνικός του Θρύλου Γιώργος Παπακωστούλης σημείωσε: «Μπράβο στα παιδιά για τη νίκη, Κάθε πρεμιέρα είναι και δύσκολη και είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:  Γραμματικάκης, Φρέρης, Βαλαής (47′ Καραπαναγιωτίδης), Κατσόγιαννης, Μπονέλης (70′ Τσιουρής), Ντόη, Σπυριδάκης (60′ Συρμής), Παστράς (65′ Παπανικόπουλος), Σταμούλης, Λιάτσος, Κίτσος (50′ Λιοφάγος).

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button