ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτέλους, αποδόθηκε δικαιοσύνη για τις αλητείες!

Το δίκιο του βρήκε ο Ολυμπιακός στην Επιτροπή Εφέσεων, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώθηκαν, κερδίζοντας με 3-0 στα χαρτιά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με αφαίρεση πέντε βαθμών

 

Έστω και καθυστερημένα αποδόθηκε δικαιοσύνη στην Επιτροπή Εφέσεων, όπου είχε καταφύγει ο Ολυμπιακός, ώστε να βρει το δίκιο του μετά την απόφαση – ντροπή της Πρωτόδικης απόφασης, που είχε διατάξει την επανάληψη των 20 τελευταίων λεπτών από το σημείο της διακοπής εκείνου του αγώνα.

Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Ολυμπιακό κατοχυρώνοντας του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τιμωρείται με -5.

Η Επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να ανατρέψει μερικώς την πρωτόδικη απόφαση που είχε διατάξει τη διεξαγωγή των τελευταίων 20 λεπτών του ντέρμπι «αιωνίων» και την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Σε δεύτερο βαθμό, λοιπόν, το ντέρμπι κατακυρώνεται στον Ολυμπιακό, ενώ από τους «πράσινους» αφαιρούνται επιπλέον δύο βαθμοί, δηλαδή στο σύνολο 5.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση αυτή υποχωρεί από τους 38 στους 33 βαθμούς και στη δέκατη θέση. Στα δύο τελευταία ματς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button