ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Επιστρέφει» ο Ομάρ!

Σε διαρκή αγωνιστική άνοδο βρίσκεται ο διεθνής Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού εκτοξεύοντας την ποιότητα στις πτέρυγες των «ερυθρόλευκων».

 

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική μονάδα έχει αναδειχθεί για τον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί σε αυτό το διάστημα των τριών ετών, όπου βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο διθενής Νορβηγός μπακ , ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης περιόδου αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Χαλ, επανήλθε το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους» με αρκετή πίστη στις δυνάμεις του, όμως μία σεορά από συγκυρίες δεν του επέτρεψαν να φορμαριστεί στον βαθμό, όπου ο ίδιος επεδίωκε.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόος, ο διεθνής Νορβηγός μπακ – χαφ δείχνει αναγεννημένος, γεγονός το οποίο προκαλεί την απόλυτη ικανοποίηση του Τάκη Λεμονή

Με αποκορύφωμα την σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό, όπου ο 27χρονος μεσοαμυντικός ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση «ερυθρόλευκους» βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό «κομμάτι», όσο και στην δημιουργία φάσεων για την εστία του Εμποκά.

Αποτελεί πολύ σημαντική παράμετρο για τον Ολυμπιακό να έχει σε πολύ καλή φόρμα τον Ελαμπντελαουί , ειδικά την δεοδμένη χρονκή στιγμή, όπου καλείται να παίξει τα … ρέστα του σε πρωτάθλημα και Champions League.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button