ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιστολή στην FIBA από την ΚΑΕ Ολυμπιακός

 

Με επιστολή που έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στον Γενικό Γραμματέα της FIBA Ανδρέα Ζαγκλή τον κάλεσμα να παρακολουθήσει τον αποψινό ημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

 

Tην αντίθεσή της στον. .. εξοργιστικό ορισμό των διαιτητών του αποψινού ημιτλεικού Κυπέλλου φανέρωσε για ακόμ μία φορά η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» με επιστολή τους προς τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, ενημερώνουν για τα «όσα παράδοξα συμβαίνουν με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ» όπως αναφέρουν και τον καλούν να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τους συνεργάτες του, προφανώς για να έχει εικόνα για τη διαιτησία του ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το τρίο διαιτητών που έχει οριστεί είναι αυτό των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA κ. Ανδρέα Ζαγκλή και τον ενημέρωσε για τα όσα παράδοξα και τραγελαφικά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ όπως τον ορισμό των τριών διαιτητών του σημερινού ημιτελικού. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του».

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button