ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένει η Γουόφορντ για Καμαρά

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα ενημέρωσης η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θα καταθέσει σύντομα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Αφρικανού μέσου

Ο Μαντί Καμαρά αποτέλεσε μία από τις ευχάριστες εφετινές εκπλήξεις για τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος διεθνής μέσος με τη Νέα Γουϊνέα στην «παρθενική» του σεζόν στους «ερυθρόλευκους», άρπαξε την ευκαιρία της καθιε΄ρωσης που του δόθηκε από τον Πέδρο Μαρτίςν από τα μαλλιά και αποτέλσε νμία απο τις σημαντικότερες μονάδε;ς για τους Πειραιώτες, αναδεικνύοντας πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του νεαρού Αφρικανού δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από διάφορους σκάουτερς που λειτουργούν για λογαριασμό συλλόγων κορυφαίων ευρωπάικών πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, εντείνονται σε καθημερινή βάση οι αναφορές σε βρετανικά μέσα ενημέρωσηςε, που θέλουν τον Γουότφορντ να εντείνει τις ενέργειές της για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά

Σύμφωνα με αυτά οι υπεύθυνοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του άσου του Ολυμπιακού και έχουν σκοπό να καταθέσουν επίσημη πρόταση ύψους περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Στα δημοσιεύματα τονίζεται ότι ο Καμαρά είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει την ικανότητα να σκοράρει αν και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button