ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

Επικό ξεγύμνωμα στον Πελάτη

14955996_1455425077805837_6424714471001127786_nΣε ένα ανεπανάληπτο θρίαμβο  μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός που διέλυσε με 3-0 τον ..αιώνιο  πελάτη και έδωσε ένα καλό μάθημα σε όσους τον αμφισβητούν. Απίστευτη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο από τους Πρωταθλητές που έδωσαν ένα καλό μάθημα στους “Πράσινους” οι οποίοι δεν έχουν καμία δικαιολογία. Ουδείς υστέρησε από την ομάδα του Μπέντο που πλέον είναι στο +7.

O Μπέντο ξεκίνησε χωρίς εκπλήξεις και με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας Καπίνο κάτω απο τα δοκάρια, ενώ δεξιά προς αριστερά βρέθηκαν οι Φιγκέιρας-Μποτία-Ντα Κόστα-Ρέτσος. Μιλιβόγεβιτς -Μάρτινς αποτέλεσαν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή και μπροστά τους ο Φορτούνης. Αριστερά ο Σεμπά, δεξιά ο Ελγιουνούσι και μοναδικός προωθημένος ο Ιντέγε.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι ,θέλοντας να δώσει γρήγορο ρυθμό με τους “Πράσινους” να πρτοσπαθούν με ..θεατρικές κινήσεις να κόψουν τον ρυθμό και να εκνευρίσουν τους Πειραιώτες πουτ απείλησαν στο 8, όταν ο Φορτούνης έβγαλε σέντρα από δεξιά, αλλά Ιντέγε και Σεμπά δεν πρόλαβαν να κάνουν προβολή ,ενώ στο 20, ο Μποτία σαν απο μηχανής Θεός πρόλαβε τον Λέτο που βρέθηκε μπροστά απο τον Καπίνο.

Ο Ισπανός όμως, ήταν αυτός που “μίλησε” ξανά ,αλλά με γκολ δύο λεπτά αργότερα. Ο Φορτούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μποτία με επιβλητική κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το προβάδισμα του Ολυμπιακού έδωσε φτερά στους Πρωταθλητές, οι οποίοι με ηγέτη τον Φορτούνη τους Μιλιβόγεβιτς -Μάρτινς να κόβουν και να ράβουν, αλλά και τους Σεμπά -Ελγιουνούσι να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή ήρθε στο 27, όταν με τον Πανθηναϊκό όλο μπροστά, ο Σεμπά πήρε τη μπάλα απο αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε για τον Σεμπα που ερχόμενος σαν τρέιλερ έκανε το 2-0.

Το 3-0 ήρθε στο 44 αδφού ήταν θέμα χρόνου. Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Ιντέγε με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έριξε στροφές,αλλά οι “Πράσινοι” στέκονταν ανίκανοι να αντιδράσουν.

Κάπου εκεί ήρθε ο Σιδηρόπουλος . Ο κορυφαίος,κατά κάποιους, Ελληνας διαιτητής, ανακάλυψε ανύπαρκτο πέναλτι του Μποτία στον Βιγιαφάνες ,αλλά ο Λεντέσμα που εκτέλεσε το πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Με τον Ολυμπιακό να κρατάει άνετα το 3-0 και τον Παναθηναικό να είναι ανίκανος να φτάσει στο γκολ ,προχωρήσαμε μέχρι το τέλος με τους φίλους του Θρύλου να αποθεώνουν τους παίκτες τους.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button