ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επικό ευρωπαϊκό ντεμπούτο για Ταχτσίδη

Με εκπληκτική εμφάνιση συνδύασε ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού την «παρθενική» του παρουσία σε παιχνίδι του Champions League  με τα «ερυθρόλευκα» απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ξεχωριστή ήταν για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όπως φυσικά και για ολόκληρο το φετινό «οικοδόμημα» του Ολυμπιακού η αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Ο 26χρονος διεθνής μέσος πήρε για πρώτη φορά σε φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Champions League χρόνο συμμετοχής , αλλά και φανέλα βασικού και με τις τεράστιες αντοχές του και το πάθος που μετέδωσε, συνεισέφερε τα μέγιστα, ώστε ο πρωταθλητής Ελλάδας να πάρει αυτό το τεράστιο 0-0 από τους «Μπλαουγκράνα» στον Ναό και να γράψει μία ακόμη ολόχρυση σελίδα στην ιστορία του!

Ο Ταχτσίδης, που είχε ειδικό ρόλο μπροστά από τους Αλμπέρτο Μποτία και Μπιόρν Ένγκελς, που συνέθεσαν ένα απροσπέλαστο δίδυμο στο κέντρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας, έδωσε πολλές μάχες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προσέφερε βοήθειες στους Αλεξί Ρομαό και Οτζίτζα Οφόε, που επίσης έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα καλύπτοντας χώρους.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button