ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

“Επικεντρωνόμαστε στην Ευρωλίγκα”

"Επικεντρωνόμαστε στην Ευρωλίγκα"

Διαβάστε τις δηλώσεις  του προπονητή μας κου Παντελάκη και της Λικέντρα Τζόνσον μετά το νικηφόρο διπλό στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά:

Ο Γιώργος Παντελάκης τόνισε μετά το παιχνίδι ότι: «Αυτό ήταν το 4ο μας παιχνίδι για το πρωτάθλημα και από την αρχή της σεζόν είχαμε πει ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε σε αυτήν την έδρα. Είναι μια ομάδα που μας δυσκολεύει πάντα στο γήπεδο της.  Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, στο δεύτερο κάναμε μια διαχείριση στο ροστερ μας ενόψει και του ευρωπαϊκού μας παιχνιδιού. Πήραμε τη νίκη μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση. Δεν μας επηρέασε το γεγονός ότι έλειπαν πολλές παίκτριες μας με την Εθνική το προηγούμενο διάστημα και τώρα θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας στην Τουρκία».
Η Λικέντρα Τζόνσον δήλωσε μετά το παιχνίδι ότι: «Αρχικά θέλω να πω ότι είμαστε χαρούμενες που παίξαμε και πάλι μετά τη διακοπή. Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και σε ένα εχθρικό περιβάλλον και το σίγουρο είναι ότι θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια μας. Ακόμα έχουμε πάρα πολλά πράγματα για να βελτιώσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήραμε τη νίκη στη Θεσσαλονίκη και ελπίζω να παραμείνουμε στον ίδιο ρυθμό και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button