ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Επικίνδυνη η Χίμκι με η χωρίς Σβέντ”

Tην ικανοποίηση  του για την  επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ενεργό δράση  εξέφρασε στη συνέντευξη τύπου  εν ΄’οψει του αγώνα με τη Χίμκι ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του Σβέντ.

 

Αναλυτικά:

Για τον Μιλουτίνοφ: «Χθες έκανε μία ολόκληρη προπόνηση και θα προπονηθεί και σήμερα. Οι απουσίες και οι ασθένειες είναι μέρος της σεζόν και οι καλές ομάδες πρέπει να προσαρμόζονται. Επέστρεψε και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ΟΚ. Ήταν κακό το τάιμινγκ, αλλά ήταν κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Είναι έτοιμος και ανυπομονούμε να επιστρέψει γιατί προφανώς μας έλειψε».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα που θα είναι στον αντίπαλο πάγκο, σχολίασε: «Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό και έχει τον σεβασμό μου».

 

Για την Χίμκι χωρίς τον Σβεντ: «Παίζουν καλό μπάσκετ. Κέρδισαν την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε. Ο Σβεντ είναι μεγάλος παίκτης αλλά στο μεταξύ έχουν βρει τον τρόπο να παίζουν χωρίς αυτόν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι».

 

Για το πως θα περιέγραψε το στιλ παιχνιδιού της Χίμκι: “Εξαρτώνται περισσότερο από την κυκλοφορία της μπάλας, τις επιθέσεις με πολλες πάσες, το ένας εναντίον ενός και το πικ εν ρολ. Δεν εκπλήσσομαι που σουτάρουν πολλά τρίποντα, είναι κάτι πολύ δημοφιλές στο σύγχρονο μπάσκετ. Όταν έχεις σουτέρ και μπορείς να κάνεις τις άμυνες να καταρρεύσουν δεν εκπλήσσομαι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button