Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επική πρόκριση με «διπλό» επί της Σοσό! (Video)

Στις 24 Φεβρουαρίου του 2005 ο Ολυμπιακός με γκολ του Ιεροκλή Στολτίδη νίκησε και στη Γαλλία τη Σοσό με 1-0 και πήρε πανάξια πρόκριση για τους «16» του τότε Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ

Με μία από τις πολλές και σημαντικές ευρωπαϊκές προκρίσεις που έχει να επιδείξεις το πλούσιο παλμαρέ του, συνδέεται χρονικά η σημερινή ημερομηνία για τον Ολυμπιακό

Συγκεκριμένα, σαν σήμερα το 2005, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ομάδα της Σοσό εκτός έδρας στη ρεβάνς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου UEFA.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς που είχε διεξαχθεί στον Ναό, χάρη σε γκολ του Γιάννη Οκκά και πλέον είχαν την ευκαιρία να προκριθούν, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Κάτι το οποίο έγινε τελικά, αφού στο 67′ ο Στολτίδης έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό, σκορ που του ήταν αρκετό προκειμένου να φτάσει στη μεγάλη πρόκριση.

Μεγάλη εμφάνιση για τον Ολυμπιακό, που είχε αποκλειστεί άδοξα από το Champions League από την μετέπειτα Πρωταθλήτρι Ευρώπης  Λίβερπουλ του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά επικράτησε με την εμπειρία του της Σοσό, που τότε είχε τον Ζαουάντ Ζαϊρί στις τάξεις της, παίκτης που τελικά φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» το καλοκαίρι του 2009, με ενδιάμεση στάση τον Αστέρα Τρίπολης.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές εκείνςη της επικής νίκης – πρόκρισης στο παρακάτω video

https://www.youtube.com/watch?v=NgcZhhXyl_o

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button