Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επική ανατροπή με «πιστολέρο»! (Video)

2014_g

Σαν σήμερα το 2014 ο Ολυμπιακός με ηγέτη και σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου πέρασε δύσκολα με 2-3 από το «Παγκρήτιο» κόντρα στον Εργοτέλη  συνεχίζοντας την κούρσα του προς την κατάκτηση του 42ου τίτλου της ιστορίας του.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με μία δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Εργοτέλη με 2-3 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη χρονικά για τον Ολυμπιακό η σημερινή ημερομηνία.

Συμπληρώνονται αισίως δύο χρόνια από εκείνη τη βραδιά της 18ης Οκτωβρίου του 2014, όταν η κρητική ομάδα είχε βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές Ελλάδας, προηγούμενη μάλιστα δύο φορές στο σκορ με τα τέρματα των Γιουσούφ (44’) και Χαντί (56’).

Ο Θρύλος με τον Μίτσελ στην άκρη του πάγκου του ευτύχησε να έχει σε καταπληκτική βραδιά τον Κώστα Μήτρογλου!

Ο «πιστολέρο», ο οποίος εκείνη τη σεζόν είχε επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ, πήρε στην πλάτη του τον Ολυμπιακό και με την απαραίτητη συνδρομή του Τσόρι Ντομίνγκες έφτασε σε μία από τις συγκλονιστικές ανατροπές που μας έχει συνηθίσει στο πέρασμα της τελευταίας 20ετίας επί κρητικού εδάφους!

Αρχικά ο διεθνής φορ ισοφάρισε στο 45’ σε 1-1, ενώ στο 91’ με όμορφη προσπάθεια χάρισε στον Θρύλο μία πλύ σημαντική νίκη με 2-3 στην πορεία προς την κατάκτηση του 42ου τίτλου της ιστορίας του. Ενδιάμεσα, ο Τσόρι Ντομίνγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 73’ είχε ισαοφαρίσε σε 2-2 και είχε δώσει την απαραίτητη ώθηση στους πρωταθλητές για την ολική επαναφορά!

Μία νίκη, η οποία αποτέλεσε τονωτική ένεση για τους Πειραιώτες ενόψει των επόμενων καθοριστικών αγώνων, που έδιναν κόντρα σε Γιουβέντους και Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ας θυμηθούμε εκείνη τη συγκλονιστική νίκη του Ολυμπιακού στο παρακάτω video

Σχετικά Άρθρα

Back to top button