Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβράβευση για τον Πάρντο

untitled-5-1

Ο Πάουλο Μπέντο δεν ξέχασε την καταπληκτική εμφάνιση του Κολομβιανού εξτρέμ κόντρα στον Πλατανιά και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την μεγάλη του επανεμφάνιση και μάλιστα με τρόπο εμφατικό πραγματοποίης εο Φελίπε Πάρντο στην πρόσφατη αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Πλατανιά.

Ο Κολομβιανος εξτρέμ με καταπληκτική απόδοση , η οποία συνοδεύτηκε από δύο όμορφα γκολ, πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στο άνετο 3-0 επί της κρητικής ομάδας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, δείχνοντας ότι «επιστρέφει» στις περυσινές υψηλές του «πτήσεις». Γεγονός, το οποίο του στοίχισε ον αποκλεισμό τουαπότην ευρωπαική λίστα, που είχε δηλώσει ο Πάουλο Μπέντο.

Αποτελούσε κοινό μυστικό από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ότι ο Πάρντο είχε μείνει αρκετά πίσω απότους συμπαίκτες του ως προς τη αγωνισιτκή του ετοιμότητα. Όμως τις τελευταίες εβδομάδες, ο Κολομβιανός, δούλεψε σκληρά, έχασε κάποια περιττά κιλά και πλέον δείχνει αποφασισμένος να βοηθήσει τα μέγιστα τους πρωταθλητές Ελλάδας για την επίτευξη των υψηλών στόχων που έχουν θέσει.

Μάλιστα, ο Πάουλο Μπέντο, την Παρακσευή επιβράβευσε τον Κολομβιανό για την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Πλατανιά και τον συμπεριέλανβε στην 18μελή αποστολή για τις ανάγκες της αυριανής κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κάτι, που έχεινα συμβεί σε ματς πρωταθλήματος από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή (1-2) στις 18 του περασμένου Σεπτεμβρίου.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button