ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβλητική πρόκριση για Θρύλο!


Εντυπωσιακή η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού διέσυρε τον Εθνικό με 25-5 και προκρίθηκε πανηγυρικά στο «παρθενικό» Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 30-31 Μαρτίου.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η ομάδα πολο γυναικών του Ολυμπιακού τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον συντοπίτη Εθνικό, τον οποίο συνέτριψε με 25-5 στο «Παπαστράτειο».

Γεγονός, το οποίο επέτρεψε στις «ερυθρόλευκες» να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης για το πρώτο Final-4 Κυπελλου, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι το διήμερο 30-31 Μαρτίου.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στην αναμέτρηση και με ξεκάθαρη επιδίωξη να αποδείξουν την ανωτερότητά τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Με «όπλο» την πολύ πιεστική τους άμυνα, αλλά και τον επιθετικό τους πλουραλισμό, οι πρωταθλήτριες Ελλάδας άρχισαν να … βομβαρδίζουν με γκολ τις αντιπάλους τους.

Με τις Αλεξάνδρα Ασημάκη, Βάσω Πλευρίτου Τζούλια Έμολο και Ελευθερία Πλευρίτου να αναλαμβάνουν … δράση στον εκτελεστικό τομέα, ο Θρύλος μπήκε φουριόζος και δεν άφησε τις αντιπάλους του να πάρουν .. ανάσα.

Η λήξη του πρώτου οκταλέπτου βρήκε τον Ολυμπιακό να προηγείται με το εντυπωσιακό 7-0, ενδεικτικό στοιχείο της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας, αλλά και ποιότητας, που χώριζε τις δύο ομάδες.

Ίδιο σκηνικό και στην δεύτερη περίοδο με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της πισίνας, πετυχαίνοντας επτά ακόμη τέρματα . Με την διαφορά όμως ότι ο Εθνικος σκόραρε δύο φορές κι έτσι η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους βρήκε τον Θρύλο να προηγείται με το εκκωφαντικό 14-2!

Ο Θρύλος συνέχισε να είναι απολαυστικός. Παρά το γεγονός ότι ο προημιτελικός είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, οι Ασημάκη, Έμολο, Βάσω και Ελευθερία Πλλευρίτου συνέχισαν να είναι το ίδιο εύστοχες και να ηγούνται στο σκοράρισμα. Με τις Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Έγκενς να ακολουθούν στον εκτελεστικό τομέα, ο δείκτης του σκορ απογειώθηκε στα ύψη του 21-3 με την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου

Στη τέταρτη περίοδο το επιμέρους σκορ ήταν 4-2 για τον Θρύλο που έφτασε στο εντυπωσιακό 25-5

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 7-2, 7-1, 4-2

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button