ΒΟΛΕΪΔΙΑΦΟΡΑΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΠΟΛΟΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επέστρεψε δυναμική η «Μεγάλη μου Αγάπη»

Ανανεωμένη και σε νέα ώρα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη». Η επίσημη εκπομπή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα (11:00 π.μ. – 12.00) στο Κανάλι 1 του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά.

 

Στη διάρκεια της εκπομπής «Μεγάλη μου Αγάπη» , που παρουσιάζουν η Γενική Γραμματέας του συλλόγου Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο δημοσιογράφος Λουκάς Θεοφανόπουλος, υπήρξε ενημέρωση για την τρέχουσα ειδησεογραφία όλων των ομάδων και των τμημάτων που καλλιεργεί ο Ολυμπιακός με το Γραφείο Τύπου της ομάδας να δίνει σύσσωμο το παρών στο στούντιο.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να ενημερώνονται αλλά και να επικοινωνούν μέσω της επίσημης σελίδας της παραγωγής στο Facebook: https://www.facebook.com/MegaliMouAgapi

*Η εκπομπή «Μεγάλη μου αγάπη» είναι συμπαραγωγή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (Κανάλι 1). Την επιμελούνται το γραφείο Τύπου του συλλόγου και το αθλητικό τμήμα του επίσημου ραδιοφώνου του Πειραιά. Στα μικρόφωνα της εκπομπής βρίσκονται,  κάθε Δευτέρα, η Γενική Γραμματέας  του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Χριστίνα Τσιλιγκίρη και ο αθλητικός συντάκτης του Καναλιού 1, Λουκάς Θεοφανόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button