ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επέκταση συμβολαίου σε Μανωλά!

ed288b0dbd246b3807769fef0b6bbb57

Σε νέα επέκταση συμβολαίου με τον διεθνή στόπερ μέχρι το 2020 προχώρησε η Ρόμα, με τις ετήσιες απολαβές του πρώην άσου του Ολυμπιακού να αγγίζουν τα 2,5 εκατ.ευρώ.

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Την πρόθεσή τους να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Κώστα Μανωλά για πολλά ακόμη χρόνια, φανέρωσαν οι ιθύνοντες της Ρόμα.

Μετά την πώληση του Μιραλέμ Πιάνιτς στη Γιουβέντους, οι ιθύνοντες των «τζιαλορόσι» αποδεικνύουν περίτρανα ότι επιθυμούν να χτίσουν τον κορμό των επόμενων χρόνων γύρω απο την εμβληματική παρουσία του πρώην άσου του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν ιταλικα΄μέσα ενημέρωσης ο 25χρονος διεθνής στόπερ δεν πρόκειται να αποχωρήσει, παρά το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου δεν είναι διατεθειμένη να τον χάσει και στην εβδομάδα που έρχεται θα προσφέρει ένα εξαιρετικό δώρο στον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Αυτό θα είναι το νέο συμβόλαιο του Μανωλά, με το «Sky Sport» να αποκαλύπτει πως ο μάνατζερ του παίκτη θα μεταβεί στην Τριγκόρια μέσα στα προσεχή 24ωρα και θα δώσει τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 25χρονου μπακ (τα κλείνει την Τρίτη, 14 Ιουνίου) έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ενώ το νέο θα λήξει το 2020, με τις ετήσιες απολαβές του Κώστα Μανωλά να ανεβαίνουν από το 1.500.000 ευρώ στα 2.500.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button