Νίκος ΑβραμίδηςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξυγιαντικό…Μάστερ Σεφ

Πολλά μπορείς να γράψεις και να πεις  για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Και αυτό που βλέπω σε διάφορα post είναι ότι υπάρχει κάτι σαν διχασμός στις απόψεις όταν έρχεται ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό. 

Είναι αλήθεια ότι ο Μπέντο δεν είναι  ο πιο συμπαθητικός προπονητής σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ομάδας. Και αυτό γιατί μη χρησιμοποιώντας Τσόρι-Καμπιάσο-Μάριν, όταν η ομάδα δεν παίζει καλά  αυτομάτως γίνεται χαμός.

Βέβαια, εύκολα μπορείς να πείς και να κρίνεις τον Μπέντο ,όταν η ομάδα δεν κερδίζει μιας και όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος  οπότε η μη συμμετοχή αυτών των παικτών  εύκολα μπορεί να γίνει άλλοθι για τον κόσμο.

Ο Πορτογάλος έχει επιλέξει αυτόν τον δρόμο και παίρνοντας ταλαντούχα παιδιά των Ακαδημιών  περιμένει  να  δημιουργήσει μία ομάδα  η οποία θα έχει ως βάση Ελληνες-ταλαντούχους αλλά μέσα από την οικογένεια του συλλόγου.  Το αν θα τα καταφέρει θα το δούμε στο τέλος.

Εμένα προσωπικά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα- πολλές φορές μέσα στα  ματς- μοιάζει να  έχει πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων με ατομικές φάσεις και όχι πλάνο αγωνιστικό .Και ειδικά όταν οι αντίπαλοι σου “έχουν διαβάσει” το παιχνίδι και  σου βγάζουν εκτός παιχνιδιού τον Φορτούνη.

Πάμε στο σημερινό.  Η διαιτησία σήμερα θύμισε..Μάστερ Σεφ. Σε  πολύ μεγάλο βαθμό .Με ένα διαιτητή που μπήκε μέσα για να παίξει 95-5. Οι παίκτες της ΑΕΚ άνετα μπορούν να πάνε στο Raw η το Smackdown . Ο Σιμόες έπρεπε να είχε αποβληθεί δύο φορές, ο Πατίτο και ο Αραούχο προκαλούσαν συνεχώς τον Φιγκέιρας, ενώ  ο Μάνταλος αλλά και ο Ακρίβος δεν είδαν το πέναλτι στον Μποτία που θα το έδινε ακόμα και ο Πέτρος ο Μάνταλος. Ξαναλέμε και ξαναγράφουμε. Ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων, αλλά πολύ πιο κάτω των περιστάσεων ήταν το διαιτητικό τρίο που πραγματικά τα έκαναν θάλασσα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button