ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξιλέωση με πρόκριση!

Τα ρέστα του για ανατροπή και πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ παίζει ο Ολυμπιακός (19:00, COSMOTE Sport 3).

 

Με την πίστη για θρίαμβο επί της ΑΕΚ να ξεχειλίζει, ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για πρόκριση στο ΟΑΚΑ (19:30 – COSMOTE Sport 3)

Οι «ερυθρόλευκοι» με … κεκτημένη ταχύτητα από τη μαθηματική εξασφάλιση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος ρίχνονται στην μάχη του ΟΑΚΑ, με ξεκάθαρο στόχο να παίξουν τα ρέστα τους για πρόκριση και να φτάσουν σε μία επική ανατροπή της ήττας του πρώτου ημιτελικού στον Ναό με 1-2.

Μία ανατροπή, που θα τους δώσει την δυνατότητα να πάρουν μία παλικαρίσια πρόκριση απέρναντι στους «κιτρινόμαυρους» λαι παράλληλα θα στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα στους εχθρούς τους για το ποιός είναι και παραμενει το απόλυτο αφεντικό στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης ενημερώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σεμπά, που τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνισιτκών, έχει εκπονήσει το πλάνο, που θα οδηγήσει στην μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο έλεγχος του ρυθμού, η ποικιλία στον τρόπο ανάπτυξης με πολλές κατοχές και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, όπως φσικά και η διόρθωση των αμυντικών αδυθναιών, πουέχουν διαγνωστεί , είναι το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος καλείτια να πάρει μία από τις πιο μάγκικες προκρίσεις σητν ιστορία του.

Με θέα το εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Αναλυτικά την «ερυθρόλευκη» αποστολή συγκροτούν οι εξής:: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button