ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξελιξεις με Μαρτινς

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού σύμφωνα πάντα με τους Πορτογαλους.

Με τον Πρωταθλητή Ελλάδας να επενδύει σε ένα ακόμα Πορτογάλο κόουτς αφήνοντας στην άκρη τον Ράτζβαν Λουτσέσκου. Και τον 46χρονο κόουτς να έχει ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό,υπό την έννοια ότι σε αντίθεση με τον Μπέντο, έχει μπορέσει να “χτίσει” ομάδες και να τις βάλει στην Ελίτ του ποδοσφαίρου της χώρας του.

Και όταν μιλάμε για βιογραφικό …ο Βιονικός Μαρτίνς που αγωνιζόταν στην ίδια θέση με τον Πάουλο Μπέντο (αμυντικός χαφ) και έπαιξε στις ίδιες ομάδες με τον συμπατριώτη του(Γκιμαράες-Σπόρτιγκ) χωρίς να είναι ποτέ συμπαίκτες.

Την καριέρα του σαν πρώτος προπονητής,πέρα από συλλόγους κατώτερων κατηγοριών ,Ουνιάο-Λουζιτάνια-Εσπίνιο και Μαρίτιμο Β ,την ξεκίνησε από την μεγάλη ομάδα της Μαρίτιμο ,στην οποία βρέθηκε από τις 15 Σεπτεμβρίου το 10 μέχρι και το τέλος της σεζόν 13-14 βγάζοντας την ομάδα στην Ευρώπη, παίζοντας αντίπαλος στον όμιλο και με τον Αστέρα Τρίπολης.

Εν συνεχεία  είχε 101 ματς με τη Ρίο Αβε (Απο 1η Ιουλίου του 14 ,μέχρι  30 Ιουνίου του 16),βγάζοντας τη και εκείνη στην Ευρώπη ,για να μετακομίσει στη Γκιμαράες, την 1η Ιουλίου του `16, την οποία οδήγησε στην 6η θέση μέχρι και τον τελικό όμως του Κυπέλλου, όπου έχασε απο τη Μπενφίκα με 1-0.

Είναι λάτρης του 4-2-3-1

Σχετικά Άρθρα

Back to top button