ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ενωμένοι να κοιτάξουμε στα μάτια τους κορυφαίους!»

Τη συμπαράστασή του στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, ενόψει της τιτάνιας προσπάθειας που θα χρειαστεί να καταβάλλει στην πρόκληση των ομίλων του Champions League ανέδειξε ο Νταβίντ Φουστέρ μέσω των social media.

Τί κι εάν ο Νταβίντ Φουστέρ έχει αποχωρήσει εδώ κι έναν χρόνο από τον Ολυμπιακό!

Ο «πιστός εργάτης» σε αυτό το πέρασμα της εξάχρονης θητείας του στους μόνιμους πρωταθλητές Ελλάδας «μπολιάστηκε» με την ιδιοσυγκρασία του Θρύλου έγινε «ένα» με όλους όσοι ασχολούνται ενεργά με τα δρώμενα του συλλόγου, ενώ το πάθος και η τρομερή αυταπάρνηση του για προσφορά τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στις τάξεις των οπαδών.

Ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αποδεικνύει ότι θα έχει για πάντα τον «Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο» στην καρδιά του κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την πρόσφατη κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League, που έφερε τους «ερυθρόλευκους» αντιμέτωπους με τις Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Ισπανός πρώην μέσος των Πειραιωτών με ποστάρισμά του φρόντισε ένα εκφράσει τη συμπαράστασή του στον λατρεμένο του Θρύλο

Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει να δώσει και ο ίδιος το παρών σε κάποιους από τους αγώνες της ομάδας στον Ναό.

Αναλυτικά τί έγραψε ο Νταβίντ Φουστέρ:

«Μία σίγουρα δύσκολη κλήρωση για την φάση των ομίλων του φετινού UEFA Champions League για τον Ολυμπιακό, αλλά ξέρω ότι η ομάδα θα παλέψει με όλη της την καρδιά και τις δυνάμεις που έχει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εξάλλου ένας από τους πολλούς λόγους που ο Ολυμπιακός ανήκει στο Champions League είναι διότι, με όλους εσάς στο πλευρό του Θρύλου, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Εύχομαι ολόψυχα σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού καλή επιτυχία σε αυτό το μοναδικό «ταξίδι» και θα προσπαθήσω να είμαι και εγώ εκεί μαζί σας σε μια από αυτές τις μαγικές βραδιές στο Καραϊσκάκη!»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button