ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ενδιαφέρον Μπεσίκτας για τον Τουρέ»

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα ενημέρωσης η Μπεσίκτας φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιάγια Τουρέ από τον Ολυμπιακό

Την περίπτωση του Γιάγια Τουρέ φέρεται αν εξετάζει η Μπεσίκτας
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, οι γείτονες η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον 35χρονο διεθνή μέσο των ερυθρόλευκων για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου.

Το γεγονός ότι ο Ιβοριανός άσος δεν συγκαταλέγεται στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πώς έχει ανοίξει την … όρεξη των Τούρκων. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μπεσίκτας προορίζει τον Τουρέ για αντικαταστάτη του Τολγκάι, ο οποίος αποχωρεί από την τουρκική ομάδα.
Με την ιστοσελίδα «ajansspor.com» να τονίζει τα εξής:

«Οι δρόμοι Μπεσίκτας και Τολγκάι Αρσλάν χωρίζουν καθώς είναι δεδομένο ότι ο παίκτης συζητά με ευρωπαϊκή ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν σε ραδιοφωνικό πρόγραμμα, η Μπεσίκτας θέλει να αποκτήσει τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς θέλει εκτός ομάδας τον Τουρέ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο του 2019. Η μεταγραφή του μπορεί να γίνει χωρίς να χρειαστούν χρήματα. Εκτός από την Μπεσίκτας, Γουέστ Χαμ και Μίλαν παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Αφρικανού μέσου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button