ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενας για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ για την ομάδα

Μάγκες μου τι έγινε; Ολα καλά ; Συνήλθατε από το χθεσινό μεθύσι  του Θρύλου μας ή κάποιοι έχετε μείνει ακόμα Καραϊσκάκη; Προσωπικά, την Κυριακή δεν ήθελα να φύγω από το γήπεδο. Κάθε στιγμή ήταν έντονη,σχεδόν συγκινητική. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος αλλά πραγματικά τέτοια ηδονή δεν θα ένιωθα ακόμα και με το καλύτερο γκομενάκι του κόσμου. Γράφει ο Redistas.

Πείτε με υπερβολικό-κολλημένο -ονειροπόλο αλλά τέτοιες στιγμές όπως η χθεσινή όπου τα  καλά νέα διαδέχονταν το ένα το άλλο  με αποκορύφωμα τον Τουρέ και τη μπαλάρα κόντρα στο Λεωφορείο του ΠΑΣ σε κάνουν να αισθάνεσαι “γεμάτος” που γράφουν και  κάποιοι ΑΡΔ  και να φεύγεις από το γήπεδο χαρούμενος.

Σας έχω ξαναγράψει ότι έχω αλλεργία με τους Facebookαδες. Αυτούς τους κλαψιάρηδες που τρώνε ξύλο από τη γκόμενα τους και μπαίνουν στα σόσιαλ για να κράξουν τον Μαρινάκη ,τον Μάρτινς, τους παίκτες.  Τώρα τι λέτε; O Mαρινάκης είναι Γαύρος-Προεδράρα που γλεντάει καθημερινά τους “καβούριες” νιάου αντιπάλους του; Eίναι μάγκας με τις επενδύσεις που έκανε ή θέλατε να σας φέρει τον Ρονάλντο και το Μέσι μαζί με τον Μπέιλ;  Ασχολείται καθημερινά με την ομάδα ή αποκλειστικά και μόνο με τη Νότιγχαμ; Βέβαια βγήκαν κάποιοι λογιστές-προπονητές-τεχνικοί διευθυντές του fb  και έγραψαν ότι δεν είναι βόμβα ο Τουρέ επειδή είναι 35 και έχει ξαναπεράσει από τον Ολυμπιακό.Αλλοί δεν γούσταραν τον Λέιβα αλλά προτιμούσαν Μπεν Αρφα και Κουαρέσμα. Ο πρώτος είναι μπελάς και ο δεύτερος πολύ καλός για τους ποδοσφαιρικούς Χάρλεμ Γκλομπτρότερς.  Σε αυτή την ομάδα χωράνε ηγέτες που θα γουστάρουν να μπουν στην οικογένεια του Θρύλου, θα νιώθουν και  θα “πονάνε” τη φανέλα. Απλά και ωραία.

Για τον Τουρέ να  μου το θυμηθείτε.. Γιάγια το όνομα του, αλλά θα γίνει μπάμπάς πολλών..Οπως το 2005…Και μην φοβάστε που είναι 35 και θωρηκτό. Είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα να κάνει …πάρτι.  Προσωπικά η καψούρα μου είναι ο Καμαρά. Ρε , ο τύπος έχει τον ασταμάτητο. Πρέπει και μπορεί να βελτιωθεί ,αλλά και τώρα με τις εμφανίσεις του δείχνει πράγματα..Τσάμπα σχεδόν τον πήραμε, Νέο Τουρέ που θα τον ζητάνε ομάδες μεγάλες της Ευρώπης ,τον κόβω.

Για να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια μεγάλο ρόλο παίζουν και οι Ελληνες παίκτες. Που τους κρατάνε όλους ενωμένους,   εξηγούν στους ξένους  τι εστί Ολυμπιακός και δεν  δημιουργούν φατρίες ,αλλά κάνουν τα πάντα για να  να δημιουργήσουν μία ενωμένη οικογένεια, μία ομάδα που θα μπαίνει μέσα στο γήπεδο και θα μασάει σίδερα..

Σχετικά Άρθρα

Back to top button