ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπιστοσύνη η λέξη “κλειδί”

Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας και Ευρώπης την στιγμή που στο πρωτάθλημα καλείται να καλύψει μια διαφορά ως το τέλος, η θέση του Πέδρο Μαρτίνς είναι ασφαλής.

Τα γεγονότα σε αντίθεση με άλλες χρονιές δεν θα επηρεάσουν τη θέση του προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαινεται πως εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και δύσκολα θα αλλάξει κάτι όσον αφορά στον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι προχωρούν ήδη στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με βάση τις εισηγήσεις που θα κάνει ο 48χρονος κόουτς, αφού η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη ό,τι ζητήσει ο προπονητής για την ενίσχυση της ομάδας, με έμφαση στο κέντρο της άμυνας και την επίθεση.

Αναμένονται τουλάχιστον πέντε δυνατές μεταγραφές, όπως έχει διαρρεύσει, ενώ προφανώς θα υπάρξουν και αρκετές αποχωρήσεις. Ήδη η περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι δείχνει να απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες και σύντομα επίκεινται εξελίξεις για τον 22χρονο Αλβανό φορ του Πανιωνίου. Ενδιαφέρον γι’ αυτόν υπάρχει και από το εξωτερικό, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Μαρτίνς θα κληθεί να κάνει τις εισηγήσεις του και για τους δανεικούς, όπου πέρα από τη δεδομένη πρόθεση να παραμείνει ο Ζοσέ Σα με αγορά των δικαιωμάτων του από την Πόρτο, καλή άποψη υπάρχει και για τον Ζιλ Ντίας. Αντίθετα, όλα είναι ανοιχτά για τον δανεικό από την Μπράγκα, Αχμέντ Χασάν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button