ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤ

«Εμείς το κάναμε εύκολο»

Στην εκπληκτική απόδοση συνολικά της ομάδας εστίασε η Εβίνα Μάλτση τους τομείς, που ώθησαν τον Ολυμπιακό στην ευρεία νίκη επί του Πρωτέα Βούλας.

 

 

Στην εικόνα …ορχήστρας που ανέδειξε σε όλη της την μεγαλοπρέπεια η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας και την ώθησε να φθάσει στο εντυπωσιακό 45-92, στάθηκε η Εβίνα Μάλτση.

Η έμπειρη διεθνής γκαρντ, η οποία με 22 πόντους κι εξαιρετικά στατιστικά (σ.σ. είχε να επιδείξει 4/.7 τρίποντα)  ήταν η πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων», στις δηλώσεις της στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξαν η ίδια και οι συμπαίκτριές της, ώστε να έρθει η 21η συνεχόμενη φετινή νίκη στη Α1:

Είχαμε πολύ καλή απόδοση σήμερα. Κερδίσαμε και εμείς το κάναμε εύκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Ξέρουμε και όλη τη χρονιά δείχνουμε το πλεονέκτημα μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, είναι πολύ φορμαρισμένη η ομάδα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να τελειώσουμε τη σεζόν και πρέπει να δείξουμε την ίδια σοβαρότητα την Τετάρτη με τον Αθηναϊκό, για να πάμε να κάνουμε ένα όμορφο Πάσχα όλοι μαζί. Μετά θα μπούμε στα πλέι οφ, όπου ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο, δείχνει πολύ καλά δείγματα και συνεχίζουμε».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button