ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελληνοποίηση και στο δεξί άκρο της άμυνας

O Γιάννης Μασούρας είναι μία από τις επιλογές  του Ολυμπιακού για το δεξί άκρο της άμυνας ,αλλά ένα από τα ερωτήματα που τίθενται  είναι τι θα συμβεί με τους Ομάρ και Ιγκορ ,ενώ πάντα στα ραντάρ  είναι και ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο καλός Ομάρ και κυρίως ο υγιής Ομάρ είναι μία πραγματική πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό και για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε πολλά σημεία όμως και της φετινής σεζόν, ο Νορβηγός έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς,με αποτέλεσμα η ομάδα να τον χάσει για αρκετό καιρό κάτι που κόστισε.

Ο Νορβηγός έχει ανανεώσει  το συμβόλαιο του με τους “Ερυθρόλευκους” αλλά αυτό δεν σημαίνει και τίποτα. Προτάσεις, ιδίως από Πρέμιερ υπάρχουν , αλλά από κει και πέρα  όμως  θα πρέπει να ικανοποιούν την ομάδα.

Ο Ιγκορ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Οσκαρ και έπαιξε λίγο σε κάποια ματς, και το αν θα μείνει η θα δοθεί δανεικός είναι ακόμα στον αέρα.

Για τον Μασούρα, ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί και σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά στην απόκτηση του ,με ένα ποσό κοντά στα 800.000 Ευρώ. Πάντως, στην εξίσωση είναι και ο Τοροσίδης που  θα φύγει από την Μπολώνια και στο πλαίσιο της ελληνοποιήσης πιθανή έλευση του θα είναι κέρδος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button