ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκπληκτικός ο «Kill-Bill»

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης απέναντι στην Νταρουσάφακα πετυχαίνοντας 26 πόντους δείχνοντας ότι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

 

Πολλά και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά δείγματα γραφής παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πιο σημαντικό ως τώρα του φιλικό απέναντι στην Νταρουσάφακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέδειξαν αρκετές αρετές αλλά κι ένα μέρος της ποιοτικής δουλειάς που γίνεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας κι έφτασνα στην φιλική επικράτηση με 79-74

Το στοιχείο, όμως, το οποίο ανάγκασε τον Γιάνν Σφαιρόπουλο και τους στενούς του συνεργάτες να …τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφορά την καταπληκτική εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη!

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Θρύλου κυριολεκτικά ήταν … απολαυστικός,α φού σταμάτησε στους 26 πόντους, δείχνοντα ςότι βρίσκεται σε σούπερ κατάτασηγ, ενόψιε της έναρξης τνω επίσημων αγωνισιτκών υποχρεώσεων που πειρμένουν τους «ερυθρόλευκους».

Ο «Kill-Bill» δείχνει πολύ ορεξάτος φέτος και αυτό το έχουν βιώσει πολύ καλά πρώτοι απ’ όλοι στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, όταν έβγλεπαν τον αρχηγό να ξεκινάει ατομικές προπονήσεις πολλές ημέρες πριν την έναρξη της θερινής προετοιμασίας! Με στόχο να οδηγήσιε τον Θρύλο στον δρόμο των επιτυχιών και κατακτήσεων τροπαιων!

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button