Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εκδικάστηκε η έφεση των τριών αγωνιστικών

Έφεση κατά της σκανδαλώδους ποινής αποκλεισμού τριών αγωνιστικών της έδρας, που έχει επιβληθεί από την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, άσκησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

 

 

Στο άδικο της απίστευτης απόφασης τιμωρίας αποκλεισμού της έδρας για τρεις αγωνιστικής που επέβαλλε το πρωτοβάθμιο όργανο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League στάθηκε η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την εκδίκαση της έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της τετάρτης, οι «ερυθρόλευκοι υποστήριξαν ότι η συγκεκριμένη ποινή είναι υπερβολική

Οι νομικοί του Ολυμπιακού Αργύρης Λίβας και Βασίλης Δημακόπουλος επανέλαβαν τις θέσεις τους ότι δεν μπορούν να ληφθούν υπόψιν καταθέσεις από την στιγμή που εκθέσεις των αρμοδίων για το ματς δεν αναφέρουν κάτι σχετικό.

Τόνισαν πως εάν γίνει κάτι τέτοιο θα επιφέρει και ένα νέο δικαστικό προηγούμενο αφού πρωταθλήματα και ματς θα κρίνονται στο μέλλον με αυτό τον τρόπο.

Από την πλευρά του ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης κατέστησε σαφές ότι στην αναμέτρηση με την ομάδα των Χανίων δεν συνέβη το παραμικρό και πως άπαντες από την πλευρά του Πλατανιά έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και ο μόνος που δεν το έκανε ήταν ο Γιώργος Παράσχος.

Μάλιστα από την πειραίκή ΠΑΕ δεν παρέλειψαν να καταγγείλουν εκ νέου μεθόδευση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, κάνοντας αναφορά και στην συνάντηση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου στα Χανιά με τους παίκτες του Πλατανιά, Καρυπίδη και Στάθη.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button