ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισιτήρια για «Καμπ Νου»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι συνεχίζεται από την προσεχή Δευτέρα 9 Οκτωβρίου θα τεθούν σε κυκλοφορία τα ειστήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

 

 

Τη διάθεση των εισιτηρίων που αφορούν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των μίλων του  Champions League από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου από το «Γ. Καραϊσκάκης» ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με σχετική της ανακοίνωση:

Αναλυτικά;

«H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 3ης Αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE μεταξύ των ομάδων BARCELONA – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο “CAMP NOU” την Τετάρτη 18/10/2017 στις 20:45 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων από Δευτέρα 9/10 έως Παρασκευή 13/10 (10:00 – 17:30), από το Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης – Είσοδος VIP, Αίθουσα Διαρκείας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει το εισιτήριο διαρκείας ή την κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

 

Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα, επώνυμο και αριθμό ταυτότητας ή Διαβατηρίου με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ισπανική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Σε περίπτωση μεταβίβασης ή διόρθωσης πάνω στο εισιτήριο δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 54€».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button