ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εις το επανιδείν…»

Με τον δικό του τρόπο ο Παναγιώτης Ρέτσος αποχαιρέτισε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό μέσω των social media, δίνοντας υπόσχεση επιστροφής.

Το δικό του «αντίο» στον λατρεμένο του Ολυμπιακό είπε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο 19χρονος διεθνής στόπερ, ο οποίος στο εξής θα φιγουράριε στα γήπεδα της Bundesliga με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν αποχαιρέτησε μέσω των social media τους πρωταθλητές Ελλάδας, στους οποίους αγωνίστηκε για διάστημα δέκα ετών κι απογείωσε στα ύψη την υστεροφημία του.

Με το μήνυμα που ανέβασε, ο Παναγιώτης Ρέτσος δεν παρέλιψε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως φυσικά και όλους όσους συνεργάστηκε στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, δίνοντας υπόσχεση για επιστροφή κάποια στιγμή στο μέλλον!

«Μετα απο 10 χρόνια παρουσιας σε όλα τα κλιμάκια του Ολυμπιακού θέλω να ευχαριστήσω ολους τους προπονητές τους συμπαιχτες και ανθρώπους που ήταν δίπλα στην ομάδα γιατί μου στάθηκαν σαν πραγματική οικογενεια. Δεν θα ξεχάσω ποτε αυτά τα υπέροχα χρόνια.

Ήταν μεγάλη τιμή που φόρεσα αυτή την φανέλα και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Κ.Βαγγελη Μαρινάκη και τους οπαδους της ομαδας και εύχομαι ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να είναι στην κορυφή!

Εις το επανιδείν…».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button