ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Εδώ που φτάσαμε, πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο”

Την πεποίθηση πως ο κόσμος θα δώσει την ώθηση και το πάθος που χρειάζεται η ομάδα του Ολυμπιακού στον αυριανό τελικό εξέφρασε στην συνέντευξη Τύπου η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός και πασαδόρος των πρωταθλητών. Παράλληλα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας που έφτασε ως τον τελικό και τόνισε πως σε αυτό το σημείο που βρίσκεται, έχει καθήκον και να κερδίσει τον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Στέλλας Χριστοδούλου:

“Είμαστε πολύ χαρούμενες και ικανοποιημένες με την πορεία και είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμάς. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο συλλόγος θα πάρερι μέρος σε τελικό διεκδικώντας το βαρύτιμο τρόπαιο. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση. Γνωρίζουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Όταν παίζεις σε ένα τελικό πάντα θες τη νίκη και τον τίτλο. Για αυτό το λόγο θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Επίσης, είμαστε πολύ χαρούμενες που θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα μπροστά στο κοινό μας και είμαι βέβαιη πως θα μας δώσουν την ενέργεια και την ώθηση να κάνουμε το κάτι παραπάνω”.

Σχετικά με το πως βιώνουν την εμπειρία:

“Είμαστε πολύ χαρούμενες που φτάσαμε ως εδώ. Ηταν στόχος του Ολυμπιακού τόσα χρόνια να φτάσει σε ένα τελικό ευρωπαϊκό και το καταφέραμε. Φέτος πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και αυτό βγαίνει. Υπάρχει πολύ καλή χημεία μέσα στην ομάδα και πάρα πολύ καλή οργάνωση στα διοικητικά. Έτσι φτάσαμε στον τελικό της Ευρώπης. Και, φυσικά, όταν φτάνεις σε ένα τέτοιο επίπεδο, τότε πρέπει και να τον νικήσεις.

“Ξέρουμε πως απέναντί μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, και είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε το πρώτο παιχνίδι εδώ μπροστά στον κόσμο μας. Θα μας γεμίσει με ενέργεια και πάθος. Είναι και για τις δύο ομάδες το πρώτο βήμα. Μετά θα πάμε στην Μπούρσα και εκεί θα κριθούν όλα”.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button