ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς;

Όπου παπάς βάλτε έδρα τελικού κυπέλου Ελλάδος στο Μπάσκετ για να καταλάβετε τι συμβαίνει στον Φάρο του Ελληνικού αθλητισμού εν έτη 2017! Ενώ συνήθως κάθε σοβαρή ομοσπονδία ορίζει τον τελικό σε συγκεκριμένο γήπεδο από την αρχή της σεζόν η δική μας όπως πάντα περίμενε πρώτα να βγει το ζευγάρι και μετά βλέπουμε. Η συγκεκριμένη ομοσπονδία που έχει χαρακτηριστεί σαν ο Φάρος του Ελληνικού αθλητισμού ξέχασε να ανάψει το φανάρι ή μάλλον μπορεί να το ξέχασε για να εξυπηρετήσει τους γνωστούς….

Αν αναρωτιέστε γιατί το λέμε αυτό θα σας παραθέσω απλά γεγονότα. Μέχρι τώρα όταν κατάφερναν να φτάσουν στον τελικό οι αιώνιοι ( συμπτωματικά τα τελευταία χρόνια βρίσκονται να μονομαχούν στην αρχή ή πριν τον τελικό ) οι άνθρωποι της ομοσπονδίας είχαν τη λύση του Ελληνικού άσχετο φυσικά αν και εκεί ψάχναμε ημερομηνίες περίπου δυο μήνες.

Από πέρυσι όμως τα σχέδια άλλαξαν. Ο περσινός τελικός Παναθηναϊκού Φάρος βόλευε να γίνει και πάλι στο ΟΑΚΑ αφού η ομάδα του Κερατσινίου θα είχε κι κάποιο οικονομικό όφελος και δεν υπήρξε καμία άλλη κουβέντα. Φέτος όμως που στο τελικό βρίσκεται ο ΑΡΗΣ με τον Παναθηναϊκό φανταστήκαμε ότι λογικά θα υπάρξει μια λύσει ενδιάμεσα ή στην Θεσσαλονίκη αφού όλα τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έπαιζε τελικό στην έδρα. Ξαφνικά ως δια μαγείας καμία κουβέντα για το Αλεξάνδρειο ή άλλο γήπεδο στην Βόρεια Ελλάδα.

Για τα μάτια του κόσμου η ομοσπονδία προτείνει λύσει που ξέρει ότι δεν θα την δεχτεί ο ΑΡΗΣ μιλώντας για το Ηράκλειο Κρήτης, χωρίς φυσικά να έχει πάρει το οκ της συγκεκριμένης αστυνομικής διεύθυνσης. Η αντίδραση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναγκάζει την ΕΟΚ να βάλει εμπρός το πλάνο Β και το πιο βολικό.

Βάζει στο τραπέζι το κλειστό στην Λάρισα με την σύμφωνη γνώμη και των ομάδων , βάζοντας προϋπόθεση την συγκατάθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και φυσικά αν το γήπεδο πληρεί τις προϋποθέσεις με κάμερες ασφαλείας και υποστήριξη ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ή διαφορετικά ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ !

Τελικά ένα και μοναδικό ερώτημα τίθεται ? Που θέλει από την αρχή η ΕΟΚ να γίνει ο τελικός ? Μα φυσικά στην έδρα του Παναθηναϊκού !

Το γιατί απλό. Μπορεί ολόκληρη ομοσπονδία μπάσκετ να μην ήξερε ότι το κλειστό στην Λάρισα δεν έχει κάμερες ασφαλείας , ότι δεν έχει την υποδομή για ηλεκτρονικό εισιτήριο? Μάλιστα οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας από την πρώτη μέρα είχαν ενημερωθεί από την Αστυνομία για τις συγκεκριμένες δυσκολίες του γηπέδου και φυσικά είχα και άποψη αλλά τελικά και θέση για το που θα γίνει ο τελικός!

Τελικά αυτός ο Φάρος μπορεί να κάνει και καριέρα σεναριογράφου αρκεί μην μπερδεύουν την κωμωδία με το δράμα !

Σχετικά Άρθρα

Back to top button