ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εδώ μιλάμε για όνειδος…»

Τον αποτροπιασμό του για την ατιμωρησία των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στον τελικό της ντροπής του ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς μέσω των social media.

 

Την στιγμή όπου βασιλεύει στη χώρα μας το … θέατρο του παραλόγου, ο Κώστας Καραπαπάς θέλησε με τον δικό του κατηγορηματικό τρόπο να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για τις σκηνές τρόμου και τη προκλητική ατιμωρησία όλων αυτών που προκάλεσαν τα εκτεταμέαν επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον τελικό Κυπέλλου της ντροπής του ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Πούλμαν με κουζινομάχαιρα και κροτίδες. Οπαδοί που μπήκαν με «ντου» κατά εκατοντάδες χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεγχο. Πετροπόλεμος ωρών των χουλιγκάνων με την Αστυνομία, χρήση χημικών για ώρες, χειροβομβίδων κρότου λάμψης κατά του πλήθους. Χούλιγκαν με κόφτες που κόβουν κιγκλιδώματα και εισβάλουν στο γήπεδο όπου αντιμετωπίστηκαν πάλι με δακρυγόνα! Μέσα. Μέσα στον στίβο του ΟΑΚΑ. Νέες εισβολές για… πανηγυρισμό στη «γιορτή» του ποδοσφαίρου και ξύλο με τα ΜΑΤ.

Εκατοντάδες πυρσοί και κροτίδες και 15 ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ. Ναι. Αυτές που ο Κοντονής έλεγε ότι πετάς μία και πάπαλα το παιχνίδι!
Δεν τα λέω εγώ. Αυτά λέει η ΕΛΑΣ που δεν είδα (βέβαια) να περιγράφει το ξύλο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ που όλοι οι Έλληνες είδαν LIVE! Όλοι; Μάλλον όχι! Δεν το είδε αυτός που συνέταξε την έκθεση.

Ερώτηση λοιπόν. Δέκα ώρες καιγόταν η Αθήνα και μόνο στο ΟΑΚΑ είχαμε πέντε ώρες πετροπόλεμο και ένας αστυνομικός δεν τραυματίστηκε! Τίποτα! Ούτε γρατζουνιά. Ώρες πετροπόλεμου, καδρόνια,λοστάρια, καθίσματα, πυροσβεστήρες, και ούτε ένας τραυματίας! Εκατοντάδες άνθρωποι πετροβολούσαν και οι διμοιρίες που παρατάχθηκαν στη «γιορτή» του Γραμμένου, απαντούσαν για ώρες με πέτρες (ναι πετάνε και πέτρες, δεν το ξέρετε;) με χημικά και με χειροβομβδίδες κρότου λάμψης! Αλλά; Αλλά κανείς τραυματίας!

Κι όμως. Σε δέκα δευτερόλεπτα επεισόδια στο Καραισκάκη, πρόλαβαν και τραυματίστηκαν. Παράξενο; Ε, όχι έξυπνα παιδιά είστε. Πάμε παρακάτω. Καμμιά φθορά ξένης περιουσίας δεν υπάρχει. Εδώ θα συμφωνήσω. Ούτε τα καθίσματα, ούτε τα κιγκλιδώματα ούτε οι πυροσβεστήρες ούτε οι τουαλέτες που έγιναν λαμπόγιαλο είναι «ξένη περιουσία». Δικιά τους είναι. Σου λέει «εγώ είμαι το κράτος»… Οπότε για ποιά ξένη περιουσία μιλάμε!

Στα επεισόδια του ΟΑΚΑ 5 λεπτά εκδίκαση και πρόστιμο. Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θρίλερ εβδομάδων και -3 για δέκα δευτερόλεπτα ένταση σε παιχνίδι που ξεκίνησε, παίχτηκε και τέλειωσε ομαλότατα. Για ένταση μετά το μάτς -3 στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για όλα αυτά που είδαμε στο ΟΑΚΑ, πρόστιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Εδώ δε μιλάμε για «δυο μέτρα και δυο σταθμά». Εδώ μιλάμε για όνειδος…»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button