ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδώ θέλει ψυχή και “καρύδια”

1547084

Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, είναι “διαβολοβδομάδα” για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδος καλούνται να δώσουν δύο σπουδαία παιχνίδια μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Δύο παιχνίδια τα οποία χαρακτηρίζονται επικίνδυνα, δύσκολα και προπάντων καθοριστικά.

Το ένα εξ’ αυτών έχει και μία ιδιαίτερη σημασία, καθώς το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στην αφρόκρεμα όχι μόνο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και της Ευρωλίγκα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανοίγει ξανά τις πόρτες του για να υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, Κι αν ο Ύμνος της ομάδας λέει “ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ”, τότε ένας Ύμνος που θα σχεδιαζόταν αποκλειστικά και μόνο για μπάσκετ θα μπορούσε να λέει “ακόμα σε θυμούνται η Μπάρτσα κι ο Ναβάρο”! Ο Ολυμπιακός ξέρει και μπορεί! Έτσι απλά!

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, οι πρωταθλητές θα “ταξιδέψουν” εκτός έδρας αλλά όχι με αεροπλάνο διότι όλα τα φλας της Ευρώπης θα είναι στραμμένα σε δύο αναμετρήσεις, εκ των οποίων η μία είναι στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21.15), ενώ την ίδια στιγμή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ “μαλλιοτραβιούνται” στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Σε κάθε περίπτωση ένας νικητής Ολυμπιακός και στις δύο αναμετρήσεις βάζει γερές βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ στέλνει το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα για παρακάτω.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button