ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εδώ είναι δικό σου Θρύλε!

Πάλεψε σαν λιοντάρι ο Ολυμπιακός στο “Παλάτσο Σαν Αντρέ” αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και “λύγισε” γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 σετ από την Ραβέννα.

Συγκλονιστικοί οι ερυθρόλευκοι σε ένα ματς για γερά νεύρα, τα έδωσαν όλα για να μπορέσουν να πάρουν κάτι καλύτερο από το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον για να κατακτήσουν το τρόπαιο πρέπει να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1  το ματς εδώ για να μπορέσουν να πάρουν το τρόπαιο στο Χρυσό σετ

Το ματς:

Η διακύμανση του αγώνα μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ εύκολα ως μάχη “σώμα με σώμα”, αφού κανένα σετ δεν χαρίστηκε στην άλλη ομάδα αντίστοιχα! Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Mε το πρώτο σετ να κρέμεται από μία κλωστή, ο Ολυμπιακός βρέθηκε να “κυνηγάει” την Ραβέννα και να μην την αφήνει να πάρει το προβάδισμα “ασφαλείας”. Έτσι, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο τέλος ευτύχησαν να πάρουν το πρώτο σετ με 26-24 μετά από μία πραγματική ομηρική μάχη.

Το δεύτερο σετ ήταν αυτό που μπορεί να αποδειχθεί όχι ‘ερυθρόλευκο” αλλά χρυσό! Ήταν το σετ… κούπας θα μπορούσαμε να πούμε, αφού αυτό μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό το βαρύτιμο τρόπαιο. Το ίδιο μοτίβο συνεχίσαμε να βλέπουμε σαν συνέχεια του πρώτου σετ, αλλά με πρωταγωνιστή τον Θρύλο. Οι ερυθρόλευκοι κράτησαν το προβάδισμα και τελικά έκαναν δικό τους το σετ με 23-25.

Στο τρίτο σετ, που επίσης κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, ο Ολυμπιακός κυνήγησε και πάλεψε αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή. Όποιος όμως παρακολούθησε το τέταρτο σετ θα κατάλαβε ότι εκεί… έσπασαν καρδιές! Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στο προβάδισμα αλλά ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε κεφάλι μέχρι και με 4 πόντους. Ωστόσο οι Ιταλοί εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα και την απίστευτη τύχη τους – ειδικά στο τέταρτο σετ – επέστρεψαν και τελικά έκαναν το 3-1 παίρνοντας το παιχνίδι.

Τώρα πλέον δεν θα μιλήσει μόνο ο Ολυμπιακός αλλά και ο… νόμος του ΣΕΦ! Εκεί που θα “κοχλάζει” από τον κόσμο. Κι εκεί ο Θρύλος, δεν χάνει!

Τα σετ: 1-0 (26-24), 1-1 (23-25), 2-1 (25-20), 3-1 (25-23)

Σχετικά Άρθρα

Back to top button