ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Εγώ υποφέρω και αυτοί ακόμη πανηγυρίζουν!»

aek-m

Τον αποτροπιασμό της για την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς της ΠΑΕ ΑΕΚ για το απαράδεκτο περιστατικό που της συνέβη, εξέφρασε η συνάδελφος Χριστίνα Καρακασίδου.

Θύμα μίας απαράδεκτης επίθεσης έπεσε πρόσφατα η συνάδελφος Χριστίνα Καρακασίδου!

Λίγες ώρες μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, η εν λόγω δημοσιογράφος, που καλύπτει το ρεπορτάζ των «κιτρινόμαυρων» τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας από θραύση του τζαμιού του αυτοκινήτου, του οποίου οδηγούσε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών των οπαδών της ΑΕΚ.

Η κοπέλα υπέστη μεγάλο ψυχολογικό σοκ, φίλαθλοι της Ένωσης έσπευσαν στο σημείο για να φροντίσουν τα τραύματά της και πλέον το περιστατικό διερευνάται από την Αστυνομία, αφού έγινε μήνυση κατά αγνώστων
Μάλιστα, υπάρχουν και κάμερες γύρω από τα μαζαγιά της Δεκελείας ώστε να βρεθεί ο δράστης! Κάτι, που όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κατορθωτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαγνώσεις των ανθρώπων της ασφάλειας το αντικείμενο που τραυμάτισε σοβαρά την νεαρή ρεπόρτερ ήταν σιδεροσωλήνας χειροποίητης κατασκευής! Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της Ασφάλειας ,κάτι τέτοιο, το αντικρίζουν για πρώτη φορα!

Το «redaroume» επικοινώνησε με την συνάδελφο, η οποία στις δηλώσεις της, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος, από πλευρας της ΠΑΕ ΑΕΚ!
Τόσο την ώρα του ατυχήματος της, όσο και για το επόμενο διάστημα, αφού τις πέντε ημέρες που έχουν ήδη μεσολαβήσει, ανείς αρμόδιος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν έχει μπει στον … κόπο να επικοινωνήσει μαζί της!

«Είναι απαράδεκτη η ΠΑΕ ΑΕΚ! Αιαθάνομαι πάρα πολύ χάλια για το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη πέντε ημέρες από το συμβάν και ακόμη κανείς από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου. Ενώ ακόμη αυτοί πανηγυρίζουν εγώ υποφέρω» ήταν οι πιο χαρακτηρτιστικές εκφράσεις του θύματος, για να προσθέσει:

«Στάθμευσα στα αριστερά του λεωφορείου, αφού το αμάξι είχε εγκλωβιστεί. Ήξερα ότι κινδύνευα μέσα στη μέση. Παρόλα αυτά βγήκα έξω για να καταγράψω τους πανηγυρισμούς

Όλο ο κόσμος ήταν συγκεντρωμένος μπροστά από το λεωφορείο. Οι παίκτες βγήκαν για 5 λεπτά στην οροφή για να πανηγυρίσουν. Όταν μπήκαν μέσα, θεώρησα, ότι τέλειωσαν οι πανηγυρισμοί και επέστρεψα στο αυτοκίνητο για να φύγω. Με το που κάνω την κίνηση να μπω στο αμάξι, πάω να κλείσω την πόρτα και έσκασε φωτοβολίδα μέσα στο αμάξι κι ενω ήταν κλειστό το τζάμι Πετάχτηκαν γυαλιά, πάνω μου. Τραυματίστηκα στο αριστερό μου χέρι χτύπησα το κεφάλι μου και παντού υπήρχαν αίματα,

Όταν έσπευσα να ζητήσω βοήθεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, η απάντησή τους ήταν «δεν μπορούμε να κατέβουμε!» και αποχώρησαν μετά από τρία λεπτά, την στιγμή, όπου παρέμενα αιμόφυρτη στο οδόστρωμα!

Οι οπαδοί της ΑΕΚ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ. Σε αντίθεση με την επίσημη ΑΕΚ, από την οποία δεν έχει υπάρξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του,

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι από την πρώτη στιγμή, όπου έγινε γνωστό το θέμα της επίθεσης που δέχθηκα υπήρξε άμεσο το ενδιαφέρον του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά, ο οποίος έσπευσε να ενημερωθεί για την κατάστασή μου. Επίσης, με έχουν πάρει πάρα πολλές ακόμη ομάδες τηλέφωνο, αλλά από την ΑΕΚ καμία ανταπόκριση!»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button