ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκαινίασαν το γήπεδο στο Λέχαιο

olympiacos_iraklis_lexaiou

Η Κ-17 του Ολυμπιακού εγκαινίασε το όμορφο γήπεδο της περιοχής με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα κόντρα στον τοπικό Ηρακλή.

 

 

Τον πρώτο αγώνα στο νέο γήπεδο του Λεχαίου έδωσαν την περασμένη εβδομάδα η Κ-17 του Ολυμπιακού και ο Ηρακλής Λεχαίου (Σχολή Ολυμπιακού). Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του επικεφαλής της Σχολής και προπονητή του Ηρακλή Λεχαίου Δημήτρη Κριτσελά και απέδωσε σπουδαίο και …χορταστικό ποδόσφαιρο.

Πριν από τον αγώνα τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θόδωρος Ελευθεριάδης του Ολυμπιακού και ο προπονητής της Κ-17 Δημήτρης Μαυρογενίδης  με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Πνευματικό να δίνει το παρών και να πραγματοποιεί τις απονομές. «Είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς. Ο Ολυμπιακός με τον οποίο έχουμε άψογη συνεργασία είναι εδώ στην πόλη μας και μας έκανε την τιμή να έρθει να παίξει στο νέο γήπεδο. Εύχομαι και ελπίζω αυτό το γήπεδο να βοηθήσει και τον Ηρακλή να κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά και να βγάλει πάντα σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό νέα ταλέντα», δήλωσε ο κ. Κριτσελάς ενώ ο Δημήτρης Μαυρογενίδης είπε: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Ο κόσμος στην επαρχία έχει ανάγκη από τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που είμαστε εδώ για να παίξουμε σ’ ένα νέο γήπεδο το οποίο σίγουρα θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή».

Ο φιλικός αγώνας έληξε 11-1 υπέρ του Ολυμπιακού και μετά από την ολοκλήρωση του ο Δημήτρης Κριτσελάς δεξιώθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού σε εστιατόριο της περιοχής.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button