UncategorizedΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγιναν τα αυτονόητα

14045646_1371139269567752_6567223842828954959_nΤο καθήκον του και τίποτα παραπάνω έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρούκα. Και για να μην τρελαθούμε, δεν θα πανηγυρίσω που κέρδισα την συμπαθή Πορτογαλική ομάδα, αλλά θα πω ότι ο Θρύλος έκανε τα αυτονόητα, όπως και ο Μπέντο στον πάγκο.

TOY NIKOY ABΡΑΜΙΔΗ

Οπως είπε και ο ίδιος δεν μπορούσε να κάνει πολλά για να αλλάξει την ομάδα, αλλά τα αυτονόητα προπονητικά.. Δηλαδή μία ορθολογιστική 11άδα και βελτίωση ψυχολογίας στους παίκτες . Πραγματικά, αν είχα τον Βίκτορ μπροστά μου, θα τον ρώταγα τι όνειρο είδε και άφησε τον Πάρντο εκτός από τα παιχνίδια με Χάποελ. Πολλοί λένε ότι είναι υπέρβαρος. Ετσι είναι το σκαρί του . Ομως είναι και ένας παίκτης διεμβολιστής που χώραγε στα ματς με τους Ισραηλινούς. Δεν τον μάθαμε φέτος..τον ξέρουμε ..Και έδειξε τι μπορεί να πετύχει. Απελευθερωμένος και ο Σεμπά που σκόραρε κιόλας. Δύο παίκτες που εμφανίζονταν παροπλισμένοι και που ο Μπέντο που τους ξέρει μπορεί ν α τους αλλάξει ψυχολογία.Και αρχικά,το πέτυχε. Ακόμα και ο Φιγκέιρας ήταν βελτιωμένος, αν και όταν επιστρέψει ο Ομάρ λογικά θα είναι στον πάγκο.

Ωστόσο δεν μπορώ να μην αποθεώσω δύο παίκτες. Εστέμπαν Καμπιάσο ο πρώτος. Ουσία-δύναμη και δεύτερος προπονητής μέσα στο γήπεδο. Κατευθύνει τους συμπαίκτες του και τους κάνει καλύτερους..Τα λόγια για το μεγαλείο του ..περιττά. Πάμε και στον Καπίνο.  Πολύς λόγος έγινε,για αυτόν και αν πρέπει να τον στηρίξει ο Ολυμπιακός. Τα λαθάκια του θα τα κάνει, αλλά τώρα παίρνει  παιχνίδια στα πόδια του και όσο γίνεται αυτό τόσο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη θα έχει ..Και στα τρία ευρωπαϊκά ματς ήταν πολύ καλός.. Και όπως μου είπε κάποτε και ο Παναγιώτης Κελεσίδης ,τερματοφύλακας που φοβάται δεν μπορεί να πετύχει και ο Στέφανος έχει θάρρος.

Οσον αφορά στα αρνητικά, η ομάδα “φωνάζει” ότι θέλει φορ που θα έχει το εύκολο γκολ. Ενα..Βάγκνερ Λοβ..Που θα κάνει τη μισή φάση γκολ.. Πολύ απλά. Αλλά και  ένα σέντερ μπακ με…100 κιλά καρύδια..Ποιός θα είναι αυτός δεν ξέρω.Οι υπεύθυνοι της ομάδας γνωρίζουν καλύτερα.

Και κάτι τελευταίο αλλά σημαντικό.Τιμή και δόξα στα παιδιά που ταξίδεψαν μέχρι την Πορτογαλία για να δούν την  καψούρα τους. Ο Θοδωρής, ο Δημήτρης και οι υπόλοιποι  που έκαναν αισθητή την παρουσία τους και έδειξαν πως ότι και να γίνει ο  κόσμος θα είναι εκεί και θα στηρίζει….

Σχετικά Άρθρα

Back to top button