ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εβδομάδα εξελίξεων στις μεταγραφές

Όπως γράψαμε και το Σαββατοκύριακο, σε εξέλιξη φαίνεται πως βρίσκονται κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις για τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρολευκοι φέρονται να είναι κοντά στη μεταγραφή του Πιέρ Κουντέ και του Λισάντρο Λόπεζ, ενώ παράλληλα η επίσκεψη του Μολέντο στην Ελλάδα εδώ για διακοπές επανέφερε το θέμα στο προσκήνιο. Τέλος εξελίξεις αναμένονται και για τον Κουεγιάρ της Λεγανές.

Αλλά ας τα δούμε με τη σειρά. Στη Μαδρίτη αναφέρουν ότι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ο Κουντέ θα αγωνιστεί ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης για έναν χρόνο και στη συμφωνία των δύο ομάδων θα μπει οψιόν αγοράς. Ο Καμερουνέζος μέσος είναι ένας κεντρικός χαφ – πολυεργαλειο που μπορεί να δώσει χρήσιμες λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς την νέα σεζόν.

Αρκετά καλές είναι και οι εξελίξεις και στην υπόθεση του Λισάντρο Λόπεζ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εισπράξει τη θετική απάντηση της Μπενφίκα και πλέον προσπαθούν να πείσουν τον Αργεντινό στόπερ να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και με δεδομένη την πρόκληση του Europa League.

Πάρα την επικείμενη “σφήνα” της Τζένοα για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, όλα δείχνουν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και με τους κατάλληλους χειρισμούς θα ντυθούν στα ερυθρόλευκα.

Σε Σερβία και Αγγλία γίνεται λόγος για την επικείμενη μεταγραφή του Λάζαρ Μάρκοβιτς στην Ελλάδα, με την ΠΑΕ να «επενδύει» στις καλές σχέσεις που έχει με τη Λίβερπουλ. Οι κόκκινοι είπαν το «ναι» για τον μονοετή δανεισμό του Σέρβου άσου, ο οποίος από το 2015 και έπειτα έχει αγωνιστεί σε Χαλ, Φενέρμπαχτσέ, Σπόρτινγκ και Άντερλεχτ.

Τέλος το χθεσινό δημοσίευμα της Marca αναφέρουν ότι μαζί με τον Γκερερο στον Ολυμπιακό, θα ακολουθήσει και ο Ιβάν Κουεγιάρ, ο οποίος παραχωρείται από τη Λεγανές.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων σε μια καυτή ερυθρόλευκη μεταγραφική Εβδομάδα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button