ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είχαμε σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους μας»

Στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση με την Λογκρόνιο

 

Σε … υγιεινό πείπατο μετέτρεψε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού τον επαναληπτικό κόντρα στην Λογκρόνιο, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση με 3-0 σετ και προκρίθηκε πανάξια στους «16» του Challenge Cup.

Ο τεχνικός Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την συνολική απόδοση των παικτριών του, ενω αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια για τη τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της ομάδας

«Ίσως σήμερα επικρατήσαμε πιο εύκολα από ότι περίμενα αλλά πρέπει να πω πρώτα από όλα ότι είχαμε σπουδαία υποστήριξη από τους φιλάθλους μας. Δεύτερον παίξαμε πολύ καλά σε μπλοκ, σερβίς και άμυνα ειδικά στο δεύτερο σετ. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλά περιθώρια και δυνατότητες για να εξελίξει το παιχνίδι της. Είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλύτερα στον επόμενο γύρο και στη συνέχεια της διοργάνωσης γιατί και οι αντίπαλοι θα είναι καλύτεροι».

Γιώτα: «Ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Η κεντρική του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr τα εξής: «Νομίζω ότι ήταν ένα από καλύτερά μας παιχνίδια φέτος. Περιορίσαμε αρκετά τα λάθη μας αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε αγωνιστικό ρυθμό και να παίξουμε δυνατά παιχνίδια. Ωστόσο ανταποκριθήκαμε άψογα στη σημερινή αναμέτρηση και προχωράμε στον επόμενο γύρο. Το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάναμε πολύ σωστή προετοιμασία ήμασταν απόλυτα έτοιμες για αυτό το ματς και θεωρώ ότι στην εξέλιξη της σεζόν θα βρεθούμε σε ακόμα μεγαλύτερη φόρμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button