ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είχαμε καλές συνεργασίες και επιλογές»


Απόλυτα ευχαριστημένος από την ευρεία νίκη επί των Τρικάλων και τη διάθεση για προσφορά των παικτών του, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Επίδειξη δύναμης απέναντι στα Τρίκαλα πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός δείχνοντας να βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, τέσσερις ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η εν γένει παρουσία, αλλά και διάθεση για προσφορά των παικτών του, άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δήλωσε τα εξής

«Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με πολυφωνία στην επίθεση. Παρότι ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια βάλαμε 98 πόντους. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο (60%), είχαμε στιγμές που τρέξαμε στο γήπεδο όπως θέλαμε να τρέξουμε.

Γυρίσαμε την μπάλα, είχαμε καλές συνεργασίες και καλές επιλογές. Στην άμυνα είχαμε και στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και στιγμές που είχαμε κάποια κενά διαστήματα. Είναι λογικό όταν η διαφορά μεγαλώνει να χάνεις και λίγο την συγκέντρωσή σου».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στη διάθεση των παικτών του:

«Τα Τρίκαλα ήταν αξιόμαχα. Στο τέλος του ημιχρόνου πήραμε μια διαφορά αρκετά μεγάλη και από κει και πέρα το ματς εξελίχθηκε φυσιολογικά. Να σταθώ στα 22 επιθετικά ριμπάουντ και στις 32 ασίστ. Είναι αριθμοί που δείχνουν την διάθεση των παικτών. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στα Τρίκαλα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button