ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

«Είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι …»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μπενίτεθ.

 

Η διεύρυνση του νικηφόρου σερί αποτελεί το ζητούμενο για την εκπληκτική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονται από την τεράστια πρόκρισή τους στον τελικό του Challenge Cup σε βάρος της Σουργκούτ με … συνολικό σκορ 6-0 σετ,αποσκοπούν να «καθαρίσουν» τους «πράσινους» και αν δώσουν μία ακόμη χαρά στους οπαδούς τους.
Κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών Φερνάντο Μπενίτεθ:

«Επιστρέφουμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος μετά την επιτυχία στο Challenge Cup. Ξέρουμε ότι για όλους τους οπαδούς μας και το σύλλογο είναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και να ολοκληρώσουμε την κανονική διάρκεια της σεζόν χωρίς να έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι».

Ανδρεάδης: «Πάντα είναι ντέρμπι»

Από την πλευρά του ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι παρά την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup. Αυτά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουν βαθμολογική διαφορά αλλά πάντα είναι ντέρμπι. Εμείς από την πλευρά μας τα κάνουμε εύκολα ή δύσκολα. Πρέπει να φανούμε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη και με 3-0 εφόσον μπορούμε γιατί μας περιμένει το League Cup στη Σύρο και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους φτάνουμε στο τέλος και ευλεπιστώ να κάνουμε δυνατό φινάλε. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button