ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είναι πολύ επικίνδυνοι»

Στον βαθμό δυσκολίας που κρύβουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Ριέκα στάθηκε ο Χρβόγιε Μίλιτς. Την ευκαιρία να τεθεί αντιμέτωπος με τους συμπατριώτες του θα έχει ο Χρβόγιε Μίλιτ απέναντι στην Ριέκα.

Ο νεοφερμένος Κροάτης μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμικότητα της πρωταθλήτριας ομάδας της χώρας του και σαφέστατα ο Μπέσνικ Χάσι και οι στενοί του συνεργάτες θα έχουν πρόσθετο έναν ακόμη …κατάσκοπο ενόψει των καθοριστικών αναμετρήσεων

Ο 28χρονος αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ιστοσελίδα «goal.com» αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που κρύβουν για τον Ολυμπιακό οι «μάχες» κόντρα στους συμπατριώτες του:

«Δεν θα ήθελα να πω πολλά, νομίζω ότι είμαστε το φαβορί. Είναι ενδιαφέρον που το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στον Πειραιά, όμως δεν θα είναι εύκολο το έργο μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε αναλύοντας την προσεχή αντίπαλο:

«Η Ριέκα δουλεύει συστηματικά τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσει μια πραγματικά καλή ομάδα και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Εκαναν το νταμπλ, τώρα έφτασαν στα πλέι οφ του Champions League. Εχει καλή άμυνα και επίθεση. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον, αλλά μπροστά είναι πολύ επικίνδυνοι.

Την αντιμετώπισα όταν αγωνιζόμουν στη Χάιντουκ. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στο γήπεδο Ρουγέβιτσα, αλλά η Χάιντουκ δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, οι πιθανότητες είναι διαφορετικές. Δεν υπάρχουν σίγουρα φαβορί στο ποδόσφαιρο».

Οσο για το δικό του επίπεδο ετοιμότητας; «Ολα πηγαίνουν καλά. Δουλεύω τις τελευταίας 10 ημέρες και βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση. Εχω ενταχθεί πλήρως στην προετοιμασία και θα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Ριέκα. Αυτά θα είναι τα πρώτα μου επίσημα ματς με τον Ολυμπιακό, για το Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button