Κώστας ΠαλαιολόγοςΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Είναι μια νέα αρχή!»

13339530_1131757286865468_7532815917440402566_n

Διψασμένος για τίτλους και διακρίσεις και την νέα σεζόν με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας Βασίλης Σπανούλης.

«Κολλημένος» με την επιτυχία και τους τίτλους … δηλώνει ο Βασίλης Σπανούλης! Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης του Θρύλου, ο οποίος έβαλε φαρδιά –πλατιά την υπογραφή του στους περυσινούς αξέχαστους  και συγκλονιστικούς τελικούς της Α1, κόντρα στον Παναθηναϊκό φέρνοντας το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα στο λιμάνι, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΚΑΚΕ για τοςυ στόχους της καινούριας σεζόν

«Πέρσι καταφέραμε κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Πήραμε το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Φέτος, όμως, είναι μια νέα αρχή και όλα ξεκινούν από την αρχή. Θα παλέψουμε και φέτος για να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να ενταχθούν τα νέα παιδιά στην φιλοσοφία της ομάδας και όλοι μαζί, όπως πάντα, να παλέψουμε για τους στόχους μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε και πέρσι αυτό, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε», ήταν τα λόγια του «Kill-Bill».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button