Κώστας ΠαλαιολόγοςΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου!»

cwqmvgexeaa8pql

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Γιούρι Λογκβινένκο, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες της Αστάνα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

 

Γράφει ο Κώστας Παλαιολόγος

Με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα και την αξία του Ολυμπιακού  στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» της Ευρώπης, αναφέρθηκε ο Γιούρι Λογκβινένκο, ο οποίςο εκπροσώπης τους παίκτες της Αστάνα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο παίκτης της πρωταθλήτριας Καζακστάν, εστίασε σητν σπουδαιότητα της αυριανής αναμέτρησης,τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα επιδιώξουν το καλύτεορ δυαντό κόντρα στον Θρύλο:

«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, το οποίο πιστεύω θα είναι διαφορετικό από αυτό στην Ελλάδα. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα ήταν η αρχική τοποθέτηση του Λογκβινένκο, για να προσθέσει, ερωτηθείς σχετικά με τα  λάθη που πρέπει να διορθώσει η ομάδα του:

«Ο προπονητής έχει δει τις αδυναμίες μας. Αυτό θα μας δείξει αυτά τα λάθη και θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποφύγουμε».

Για το αν αισθάνεται έτοιμος: «Είναι αλήθεια πως λόγω του τραυματισμού μου, έλειψα πάω από ένα μήνα. Για το αν είμαι έτοιμος θα με αξιολογήσει ο προπονητής μου. Παιχνίδι με παιχνίδι αισθάνομαι όλο και καλύτερα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Πάντα θέτουμε υψηλούς στόχους και επομένως είναι πολύ ικανοποιημένοι ότι φέτος η ομάδα συμμετείχε στο Europa League. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου και πρέπει να δώσουν το παρών στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον Μπράουν Ιντέγε:  «Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button